Βρείτε μας στο Facebook: facebook.com/theopetra.culture . . . . . . . . . Το ιστολόγιό μας ενημερώνεται διαρκώς . . . Αν έχετε φωτό / βίντεο από πρόσφατες ή και παλαιότερες εκδηλώσεις στη Θεόπετρα, επικοινωνήστε μαζί μας

25/8/10

Μουσικό χάπενινγκ στο Σπήλαιο

Μία γεμάτη βραδιά ρομαντισμού και συγχρόνως απόκτησης γνώσεων και εικόνων έζησαν χθες εκατοντάδες επισκέπτες του Σπηλαίου Θεόπετρας στην Καλαμπάκα.

Με αφορμή το Αυγουστιάτικο φεγγάρι ο Δήμος Βασιλικής διοργάνωσε ένα μουσικό χάπενιγκ στην είσοδο του φωταγωγημένου Σπηλαίου Θεόπετρας.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο Σπήλαιο και αφού ενημερώθηκαν από Αρχαιολόγο για τα ευρήματα του Σπηλαίου στη συνέχεια άκουσαν ευχάριστη μουσική από νεανικό συγκρότημα.

Άψογη η οργάνωση από πλευράς δήμου όπου εκτός του ξεναγού – Αρχαιολόγου πρόσφερε δωρεάν ποτά, μπύρες και φυσικά σουβλάκια στους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Βασιλικής κ. Βάιος Ζιάκας εμφανώς ενθουσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου δήλωσε στο trikalanews.gr: «Πρώτη φορά γίνεται εκδήλωση για το αυγουστιάτικο φεγγάρι στο Σπήλαιο Θεόπετρας. Ελπίζω η καινούργια δημοτική αρχή να συνεχίσει την πρωτοβουλία αξιοποίησης του Σπηλαίου ώστε να καθιερωθεί ως θεσμός ο εορτασμός του αυγουστιάτικου φεγγαριού.»

 


 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου