Βρείτε μας στο Facebook: facebook.com/theopetra.culture . . . . . . . . . Το ιστολόγιό μας ενημερώνεται διαρκώς . . . Αν έχετε φωτό / βίντεο από πρόσφατες ή και παλαιότερες εκδηλώσεις στη Θεόπετρα, επικοινωνήστε μαζί μας

12/12/11

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και τον ερχομό των Γιορτών των Χριστουγέννων, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θεόπετρας κ. Σάντυ Αντωνίου - Μπακάλη διοργάνωσε μια εκδήλωση για όλα τα παιδιά του χωριού, καλώντας τα να πάρουν μέρος στο στολισμό του φυσικού έλατου που στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Θεόπετρας και ήταν προσφορά του Δασαρχείου.

Τα παιδιά με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και φέρνοντας το καθένα απ' αυτά ένα δικό του στολίδι, με ενθουσιασμό και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια, στόλισαν ένα πανέμορφο δέντρο.

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να γράψουν με το δικό τους τρόπο τις ευχές για τις γιορτές που έρχονται στο βιβλίο ευχών - λεύκωμα και στο τέλος της εκδήλωσης ανταμείφθηκαν "γλυκά" για την συμμετοχή τους σ' αυτή τη από την πρόεδρο που μοίρασε γλυκίσματα και καραμέλες.

Αρωγός σε αυτή την εκδήλωση ήταν και ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Θεόπετρας που υποστηρίζει πάντα τέτοιες δράσεις που στοχεύουν στην προώθηση των εθίμων και της παράδοσης.

Έπεται συνέχεια για την Τοπική Κοινότητα Θεόπετρας όπου θα συμμετάσχει στην "Παραμυθένια Πολιτεία" της Καλαμπάκας με δικό της σπιτάκι - περίπτερο.

 Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση (Πηγή: www.kalabakacity.gr)

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου