Βρείτε μας στο Facebook: facebook.com/theopetra.culture . . . . . . . . . Το ιστολόγιό μας ενημερώνεται διαρκώς . . . Αν έχετε φωτό / βίντεο από πρόσφατες ή και παλαιότερες εκδηλώσεις στη Θεόπετρα, επικοινωνήστε μαζί μας

9/1/12

Κοπή πίτας Συλλόγου Θεόπετρας 2012

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 8/1/2012 στις 10:30  το πρωί ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας στα γραφεία του, που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Διοικητικό Συμβούλιο, μέλη και κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν στην μικρή εκδήλωση όπου έγινε η κοπή της πίτας παρουσία του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου και αντιδημάρχων του Δήμου Καλαμπάκας. Ο κ. Σακελλαρίου ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και δύναμη στον Σύλλογο προκειμένου και φέτος να μπορέσει να ανταπεξέλθει στους στόχους που έχει θέσει για την νέα χρονιά έχοντας πάντα την Δημοτική Αρχή κοντά του.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημ. Παπακώστας όπου έστειλε τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους και μεταξύ των άλλων, ανακοίνωσε την δημιουργία ιστότοπου - Blog όπου θα προβάλλονται δραστηριότητες του συλλόγου με φωτογραφικό υλικό και διάφορα χρήσιμα στοιχεία. Στην συνέχεια ο ταμίας του συλλόγου κ. Καραμίντζιος Θοδωρής έκανε τον απολογισμό του 2011 αναφέροντας τα έσοδα - έξοδα και το υπόλοιπο ταμείο τους συλλόγου.

Στη συνέχεια μοιράστηκε η πίτα όπου το τυχερό φλουρί είχε ως δώρο μια εικόνα της Παναγίας.


Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση (Πηγή: www.kalabakacity.gr)

Επάνω ο ταμίας του συλλόγου κ. Καραμίντζιος κάνει το οικονομικό απολογισμό του συλλόγου

 

 O Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παπακώστα και την κα Τότη - Μπακάλη Σούλα, γραμματέα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου