Βρείτε μας στο Facebook: facebook.com/theopetra.culture . . . . . . . . . Το ιστολόγιό μας ενημερώνεται διαρκώς . . . Αν έχετε φωτό / βίντεο από πρόσφατες ή και παλαιότερες εκδηλώσεις στη Θεόπετρα, επικοινωνήστε μαζί μας

17/4/12

Πάσχα 2012 - Παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία Θεόπετρας

Τη Δευτέρα του Πάσχα 16-04-2012 η παράδοση τηρήθηκε -όπως κάθε χρόνο- και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας πραγματοποίησε εκδήλωση στην πλατεία του χωριού, όπου χορευτικά τμήματα του συλλόγου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Παρά το ψιλόβροχο που έπεφτε ο κόσμος που βρέθηκε στην πλατεία ήταν αρκετός και το κέφι αμείωτο. Από την Δημοτική αρχή το παρών εκτός του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου έδωσαν και οι αντιδήμαρχοι κ. Ζαρόπουλος, κ. Κεραμάς και κ. Καρακώστας. Επίσης την εκδήλωση στήριξαν έμπρακτα και με την παρουσία τους η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θεόπετρας κ. Σάντυ Αντωνίου, η πρόεδρος της Βασιλικής κ. Κολώνα Βάια και ο παπάς της τοπικής ενορίας κ. Μπακώσης Σωτήριος.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε θερμά όλους τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με εκτίμηση,

     το Δ.Σ. 

 

Δείτε  φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή εκδήλωση:

  

 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

 
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου