Βρείτε μας στο Facebook: facebook.com/theopetra.culture . . . . . . . . . Το ιστολόγιό μας ενημερώνεται διαρκώς . . . Αν έχετε φωτό / βίντεο από πρόσφατες ή και παλαιότερες εκδηλώσεις στη Θεόπετρα, επικοινωνήστε μαζί μας

26/12/15

Αυγουστιάτικο φεγγάρι στο πάρκο Θεόπετρας 2015

Με επιτυχία στέφθηκε η Αυγουστιάτικη εκδήλωση που έγινε στο πάρκο της Θεόπετρας μέσα από τις εκδηλώσεις του "Μετέωρα Τέχνης 2015".
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση η οποία έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας με το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο.
Ο Νίκος Λίνος, ο Γιάννης Πέτρου με τους υπόλοιπους μουσικούς του σχήματος, παρουσίασαν ένα εξαίρετο πρόγραμμα από λαϊκές επιτυχίες κάνοντας όλους να διασκεδάζουν και να χορεύουν έως τις πρώτες πρωινές ώρες...
ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παπακώστας Δημήτρης ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην Αυγουστιάτικη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο.
Εκπλήξεις... επιφύλασσε η Αυγουστιάτικη εκδήλωση της Θεόπετρας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τραγούδησε η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαρία Κορέλλι η οποία συμμετείχε στο "The Voice" και είναι μια από τις καλύτερες νεανικές φωνές.
Η Μαρία Κορέλλι ανέβηκε στην εξέδρα μαζί με τον Νίκο Λίνο και τον Γιάννη Πέτρου τραγούδησε μερικά τραγούδια και με περηφάνια ανακοίνωσε πως από την Θεόπετρα κατάγεται η γιαγιά της Μαρία Πιτσέλα το γένος Γάτσια, στην οποία χάρισε και ένα παραδοσιακό τραγούδι.
Η Μαρία καταχειροκροτήθηκε από όλους αφού η ερμηνεία της στα λίγα τραγούδια ήταν καταπληκτική.
Της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο τραγούδι που όπως φαίνεται έχει να δώσει αρκετά.





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου