Βρείτε μας στο Facebook: facebook.com/theopetra.culture . . . . . . . . . Το ιστολόγιό μας ενημερώνεται διαρκώς . . . Αν έχετε φωτό / βίντεο από πρόσφατες ή και παλαιότερες εκδηλώσεις στη Θεόπετρα, επικοινωνήστε μαζί μας

26/12/15

Αγιασμός Χορευτικών Τμημάτων Συλλόγου Θεόπετρας ( 4 Οκτωβρίου 2015)

Σήμερα το απόγευμα τελέστηκε στην αίθουσα του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας χορευτικής περιόδου, παρουσία των μελών των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου.
Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του χωριού Πρωτοπρεσβύτερος π. Σωτήριος Μπακώσης, ο οποίος στο τέλος ευχήθηκε καλή χορευτική περίοδο και υγεία στα μέλη των τμημάτων.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτριος Παπακώστας, ευχήθηκε κι εκείνος από την πλευρά του υγεία και καλή σεζόν σε όλους και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία της παλαιάς δασκάλας του χωριου, κ. Λιλίκας Λιάπη-Κιλμπασάνη.
Η κ. Λιάπη ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και έκανε και μία ενδιαφέρουσα πρόταση για το χωριό. Πρότεινε οι διπλανές από τον χώρο του Συλλόγου αίθουσες να μετατραπούν σε Μουσείο σχολικής ζωής. Στη μία αίθουσα να τοποθετηθούν φωτογραφίες από όλα τα παιδιά και τους δασκάλους που πέρασαν από το Δημοτικό σχολείο Θεόπετρας, ενώ η άλλη να γίνει όπως ήταν οι παλαιές αίθουσες με θρανία και άλλο υλικό.
Για το πρόγραμμα των χορευτικών ενημέρωσε η χοροδιδασκάλισα Σοφία Σταμπολίδου, η οποία είπε ότι από την ερχόμενη Κυριακή και ώρες 4.30 έως 8.30 μ.μ. θα γίνονται τα μαθήματα με τη σειρά για όλα τα τμήματα.
Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμπάκας Αντώνης Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Παπαβασιλείου, καθώς και οι υπόλοιποι δύο του τοπικού συμβουλίου Γιώργος Γάτσιας και Γιάννης Χατζής, όπως και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξηροκάμπου Γιάννης Καρανίκας.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου